Koffiedik ophalen bij jouw organisatie?

Is jouw organisatie gevestigd in Rotterdam? En wil jij met jouw bedrijf impact maken, lees dan verder. Want impact maken is wat RotterZwam doet. Iedere dag weer. Voor Rotterdammers en de stad Rotterdam. Zo hebben we inmiddels al 40 ton koffiedrab gered van de vuilverbranding en in BlueCity omgetoverd tot heerlijke oesterzwammen.

Met als resultaat: meer bewustwording over duurzaamheid, circulaire economie en de waarde van afval.

Die impact kunnen we ook binnen jouw organisatie realiseren. Daarom hebben wij een plan dat het ophalen van koffiedik koppelt aan een bewustwordingsproces bij directie, medewerkers en relaties.

Hoe het werkt? 
De basis van dit plan is het ophalen van jouw koffiedik in combinatie met een actieperiode in jouw organisatie. Een periode waarin jij het verschil kan maken. Bijvoorbeeld via onze inspirerende presentatie aan de medewerkers. Of misschien wel de oesterzwammen die het personeel kan pakken uit een vitrinekoelkast op jullie kantoor om thuis op te smullen.

En wat denk je van een kweekzuil vol zwammen in jouw kantine? Zo volgt iedereen binnen jouw organisatie het kweekproces van koffiedik tot oesterzwam op de voet.

Wat krijg je?

Reclame op de elektrische Zwam-bus
RotterZwam werkt lokaal, daarom halen wij alleen koffiedik op binnen een straal van circa 25 kilometer. Dit koffiedik vervoeren wij in onze elektrische RotterZwam-bestelbus. 

Maximale inspanning
Aan contracten doen wij niet. Wij spannen ons altijd maximaal in om de relatie goed te houden, daar hebben we geen contract voor nodig. Ieder jaar overleggen we met jou hoe verder te gaan.

Rapportage en CO2-reductie
Ieder kwartaal krijg je een overzicht van de hoeveelheid koffiedik die wij bij jouw organisatie opgehaald hebben, met daarbij de hoeveelheid CO2-uitstoot die je gereduceerd hebt.

Wat kost het je?

Er zijn kosten verbonden aan de combinatie van koffiecollectie en de actieperiode bij jou op locatie. Onze tegenprestatie gaat verder dan het ophalen alleen. De kosten starten vanaf €250 per maand.

Benieuwd naar onze pakketten?

Ga jij voor een shotje koffie, een dubbele espresso of juist een sloot koffie?

De pakketten starten vanaf € 250,- per maand.

Niet gevestigd in Rotterdam? No worries. Wij werken aan landelijke dekking

Vul het formulier in en wij koppelen je aan 1 van onze quasi franchisers