Odoo • Image and Text

TEAM ROTTERZWAM

Wij zien ons zelf als sociaal ondernemers en wij werken met de Semco Style. Dat betekent dat wij samen besluiten nemen, werken op resultaat en niet op aanwezige uren, volledige openheid geven en dat wij samen invulling geven aan welke activiteiten wij ondernemen.

Regelmatig zijn wij opzoek naar vrijwilligers en stagiaires uit verschillende studierichtingen.

Wil je als vrijwilliger een steentje bijdragen en onderdeel zijn van de nieuwe circulaire stad? Dat kan! Werkzaamheden omvatten koffiedik halen in de stad, substraat bereiding, paddenstoelen oogsten, opruimen en schoonmaken.

Siemen Cox

SIEmen cox [sc]

Eerst actief in de financiële dienstverlening. Heeft overstap gemaakt naar duurzaam ondernemerschap om via die weg een bijdrage te leveren aan een duurzamere wereld. Geïnspireerd door the Crash Coursepermacultuur, open source en de Blauwe Economie. Share all you have and you will receive more. Schrijver van De Blauwe RevolutieMark Slegers

Mark slegers [ms]

Als adviseur in de groene economie ontdekte hij de tekortkomingen van ons huidige economische systeem. Als biotechnoloog en strategische inzicht brengt hij nu zijn ervaring in de praktijk. Door te DOEN inspireert hij anderen en zet hij hen aan om ook zelf het verschil te maken. DO or Do not. There is no TRY.


  

Susanne de Graaf

Susanne de graaf [sg]

Kwam bij rotterzwam terecht omdat ze gewoon de wereld een stukje mooier wilde maken. Na haar studies grafische vormgeving en ondernemen deed ze werkervaring op bij rotterzwam en is daarna blijven plakken. Nu is ze de helpende hand in de vele projecten die er lopen binnen rotterzwam.


  

Odoo - Sample 3 for three columns

hanna de bruijn [hb]

Ooit begonnen als vrijwilliger bij Rotterzwam. Met haar 'niet lullen maar poetsen' mentaliteit, raast ze door de kwekerij: zorg voor de zwammetjes, de vrijwilligers en collega's. In het team staat ze ook wel bekend als mama Hannie. Daarnaast is ze ook nog eens erg handig met haar camera, die mooie foto's komen allemaal van haar hand.  

Odoo - Sample 3 for three columns

Jente de vries [jv]

Sociaal ondernemer en wereldverbeteraar die gelooft in minder mooie woorden en meer actie in de taxi. Heeft als co-founder van stichting Kromkommer de kunst van het bootstrappen geleerd, is betrokken geweest bij BlueCity en na jaren van informele samenwerking nu onderdeel van rotterzwam als projectleider van Coffee as a Service.


  Odoo • Image and Text

DESIGNERS

Bij rotterzwam hechten we waarde aan het ontwikkelen van het design, verbeteren van ons communicatie systeem en het creëren van nieuwe producten. Eerder werkte we samen met designers met verschillende achtergronden. In 2017 ontwikkelde Charly Blödel een framework dat grafisch en communicatiemateriaal documenteert in de vorm van een code. Deze code bestaat uit initialen van de designer, gevolgd door de datum en het soort werk. Op deze manier geven wij een podium aan onze designers en een identiteit aan hun werk. 


Company team

BAS SCHELLEKENS [BS]

Grafisch vormgever


Company team

ANNE VISSER [AV]

Grafisch vormgever


Company team

CHARLY BLÖDEL [CB]

Grafisch vormgever

 

Company team

JEFFREY VAN GELDEREN [JG]

Projectmedewerker

 

Company team

NICKY VAN LOOZE [NL]

Grafisch Vormgever
STAGIARES

Wij geloven in de kracht van een multidisciplinair team. Daarom werken wij veel samen met stagiairs. Er is altijd plek voor goede intrinsiek gemotiveerde studenten die een bijdrage willen leveren aan een duurzamere samenleving door te doen. Onderstaand de stagiairs die ons geholpen hebben bij het vormgeven van rotterzwam.   


 

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

JANA SINITSOVA [JS]  
Projectontwikkeling

 

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

 SANNE WASSINK [SW]
Projectontwikkeling


Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

 JESÚS COBAS CHACÓN [JCC]
Bedrijfskundige


Ex collega's

Na verloop van tijd komen er om wat voor reden dan ook verschillende andere uitdagingen op je pad. Dus sommige collega's vinden elders een nieuwe job. Wij denken met veel plezier terug aan de prettige samenwerking en de bijdrage die zij hebben geleverd aan de opbouw van rotterzwam. Door de brandschade van mei 2017 hebben wij helaas ook afscheid moeten nemen van een deel van ons team.


Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Jose Joia

Komt uit de garage wereld en is van origine autospuiter. Rijdt onze elektrische zwammen bus door de stad om koffiedik op te halen en zwammen te bezorgen. Altijd vrolijk en opgewekt aanspreekpunt voor de restaurants, supermarkten en kantoren waar hij langs komt.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Melissa van der Beek

Werkte enkele jaren als freelance tekstschrijver. Meer en meer kreeg ze de behoefte om de manier waarop ze leefde te veranderen. En dat betekende: Stoppen met de eeuwige deadlines en dagen achter de laptop. Een zoektocht van hoofd naar hart. Werkt sinds 2018 als energetisch coach.  

Linkedin

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Nathan Surret

Heeft een achtergrond van duurzaamheid in zijn opleidingen. Zijn focus lag op het gebied van duurzame bosbouw en 'conservation biology'. Hij richt zich op de toekomst van de productie van voedsel. Was in een vorige leven chef en zet die kwaliteiten af toe in om de heerlijkste gerechten van zwammen te maken voor de teamlunch. 

Linkedin

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Sandra de Haan

Werkte 1 jaar en drie maanden voor rotterzwam. Daarna begon het ondernemerschap zo te kriebelen dat ze haar eigen bedrijf begon. Met de Vertelschool Rotterdam helpt zij ondernemers hun onweerstaanbare verhaal te vertellen.

Linkedin

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Kryss Facun 

Als vrijwilliger begonnen en daarna doorgegroeid naar de productie afdeling. Verzorgde o.a. onze kolonie wormen en hield voorraad bij. Sprong bij op allen vlakken en wist van aanpakken.

Linkedin
Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Victor Soares 

Kwam met een achtergrond in de techniek bij rotterzwam werken. Maar bleek uiteindelijk toch zijn passie te missen en besloot weer terug te gaan naar de branche waar hij vandaan kwam.