Odoo • Image and Text

Zelf een kwekerij beginnen

Met ons trainingsprogramma voor ondernemers, kan jij morgen nog aan de slag!


Wij geloven in het lokaal verwerken van reststromen tot lokale voedsel productie en het delen van kennis en waarde. Wij stimuleren ondernemers om in hun eigen land/stad zelf aan de slag te gaan met deze business case. Inmiddels hebben wij al ruim 40 ondernemers opgeleid om zelf een kwekerij te starten.


Ben jij serieus in het opstarten van je eigen lokale oesterzwammenkwekerij volgens de principes van de blauwe economie? Wil jij lokaal koffiedik omzetten in voedsel? Volg dan het Mushroom Master Program bij RotterZwam. Dit programma is speciaal is ontworpen om jou alle elementen te leren die je nodig hebt om als zelfstandig ondernemer professioneel paddenstoelen te kweken. 


Alle informatie over dit 4-daagse opleidingstraject vind je op de site van het Mushroom Master Program. Omdat wij ondernemers uit de hele wereld trainen, is alle informatie op die site in het Engels. Afhankelijk van de deelnemers, wordt de training in het Engels of Nederlands gegeven.

Onze alumni over het Mushroom Master Program

Gratis Ebook

Download ons gratis Ebook met de basis principes over het starten met kweken van paddenstoelen. Het Ebook is in het Engels.  

Gratis webinar

Schrijf je in voor onze  gratis webinars . Hierin delen wij de kansen die er zijn voor lokale kwekerijen.

Workshops

Ben je onbekend met paddenstoelen? Kom dan eens naar on ze    workshop   voor particulieren.

E-learning

Met onze  betaalbare E-learning leer je in je eigen tempo. De eerste module over het starten van je eigen kwekerij is nu online.    De E-learning is in het Engels.  

Mushroom Master Program

Ons  Mushroom Master Program is de manier om in 4 dagen goed beslagen ten ijs te komen. Alle leerdoelen die jij kan bedenken, vinken wij af.

Community

Nadat je de training hebt afgerond nemen wij geen afscheid. Wij nemen je op in onze community. Die bevindt zich in  Nederland  en  Europa .