Teamuitje in Rotterdam?

Een interessant en inspirerend alternatief voor steengrillen of bowlen

Odoo afbeelding en tekstblok

Teamuitje of personeelsuitje in Zuid-Holland? Bij ROTTERZWAM bent u aan het juiste adres. Wij ontvangen u graag in onze nieuwe paddestoelen kwekerij aan de Schiehaven 26. 


De teamuitjes zijn voor minimaal 10 en maximaal 30 personen en we plannen ze in overleg met jou in. De kosten zijn € 25,- [excl. 21% btw] per persoon en wij houden jullie 2 uur bezig. Wat krijg je?
Een bevlogen verhaal, een dosis inspiratie en een kijkje in onze nieuwe kwekerij. Daarna ga je zelf aan de slag om uit afval waarde te creëren. De handen gaan uit de mouwen en jullie gaan ieder een eigen mini kweekzakje maken. Na afloop krijgt iedereen zijn eigen mini kweekzakje mee naar huis. Daar groeien na 6 weken dan oesterzwammen uit. Die kan je lekker oppeuzelen.


Het is mogelijk om de dag te combineren met lunch of bitterballen borrel. Tijdens de borrel kan je onze bitterballen en oesterzwammenbier proeven!


Wil jij, samen met je team, ons bevlogen verhaal aanhoren? Stuur ons dan een mailtje, dan nemen we contact met je op. Je kan uiteraard ook even bellen en een berichtje inspreken.