GROWKIT


Wist je dat de meeste koffie thuis wordt gedronken? Maar liefst 70%. Dat is een boel koffiedrab in de Nederlandse huizen. En wist je dat op dat koffieprut de oesterzwam uitstekend groeit?

Daarom hebben wij de rotterzwam-growkit ontwikkeld, zodat jij je eigen koffiedik om kan zetten naar oesterzwammen. Gewoon op je eigen aanrecht. Onze missie is dan ook: alle Nederlanders als #aanrecht-agrariërs.

Een enorme koffieleut hoef je niet te zijn, want je werkt met kleine hoeveelheden koffie. Koffiedik opsparen is daarom niet nodig. Je kunt aan de slag met koffie uit de percolator, snelfiltermaling, senseopads en espressomachine.

Het mooie: je kan de growkit meerdere keren opnieuw opstarten zonder dat je nieuw broed nodig hebt. Zo kan je doorlopend je eigen koffiedik omzetten in paddenstoelen.

Zodra de kracht van het broed af is kan je een los zakje broed bestellen en de growkit weer opnieuw opstarten. Meld je aan voor onze e-mailer voor alle instructies.

De growkit is nadrukkelijk geen wegwerpproduct. Hij wordt in Rotterdam zorgvuldig in elkaar gezet door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hij is gemaakt van restpartijen plastic emmers die anders vernietigd worden en heeft een wrap van gerecycleerd karton. 

Odoo • Text and Image

7 DELIGE E-MAILER

Meld je aan voor de e-mailer en ontvang 7 mails boordevol met video-instructies, foto's en achtergrondinformatie over het kweekproces.

VRAAG EN ANTWOORD

Groene schimmel in je growkit?
Of heb je juiste uitgedroogde of bruine zwammetjes? In de rubriek 'vraag en antwoord' helpen we je weer op weg.

BROED NABESTELLEN

Is de kracht van je broed af?
In onze webshop vind je losse porties paddenstoelenbroed om je growkit weer opnieuw op te kunnen starten.