Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

GandaZwam

Bruno van Haudenhuyse hielp ons bij de aller eerste stappen. Één van de weinigen die kennis met ons wilde delen. Hier ontstond onze eerste kennis over de grijze oesterzwam en “the running pot”. Belgische expertise!

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

ZERI - Huis van de Blauwe Economie

In het boek de Blauwe Economie omschrijft Gunter Pauli 100 businesscases van dingen die je kan doen met afval. Paddenstoelen kweken op koffiedik is er 1. ZERI is het Zero Emmisions Research Institute, de organisatie waarmee Gunter de wereld laat zien wat er mogelijk is.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

EkoFungi

Ivanka Milenkovic kweekt al ruim 20 jaar paddenstoelen. Wij beschouwen haar als moeder van de blauwe economie in Europa. Tijdens onze zoektocht naar kennis en expertise was zij één van de weinigen die kennis wilden delen.


Josje van Beek

Josje heeft ons de afgelopen drie jaar bijgestaan bij het in goede banen leiden van onze groei. Het is niet altijd makkelijk om elk jaar je omzet en personeel te verdubbelen. Josje hielp ons het team, de rollen en de taken goed te verdelen en structuur te geven.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Bedrijfswagen Inrichting West

Heeft ons op veel verschillende manieren ondersteund op verschillende tijdstippen. In het begin door het ontwikkelen en bouwen van onze mengmachine. Twee jaar later door het inrichten van onze electrische bedrijfswagen.