Inspirerend verhaal op jouw locatie?

Dat je op een dag iets leest en daardoor besluit je leven om te gooien. Dat deden de initiatiefnemers van rotterzwam, Siemen Cox en Mark Slegers, - getriggerd door het boek De Blauwe Economie van Gunter Pauli. Eén business case uit het boek - 'Oesterzwammen kweken op koffiedik' - liet ze niet meer los, want vinden de mannen: 'je kunt wel praten over duurzaamheid, maar het gaat vooral om het doen.'


En dat doen ze. Op een radicale manier. Door de waarde van afval te laten zien, ketens opnieuw in te richten en vooral te schoppen tegen heilige huisjes. Naast rotterzwam zitten de heren achter het omtoveren van het voormalige zwembad Tropicana tot BlueCity. Een speeltuin voor circulaire bedrijven, waarin afval niet bestaat.

Met 7 awards zijn de mannen de meest onderscheiden stadlandsbouwers van Europa. Ben jij benieuwd hoe ook jij het verschil kunt maken? Mark of Siemen kan komen spreken op jouw locatie.


Voor meer informatie en boekingen kan je contact opnemen met Walter Kallenbach van de Speakers Academy. walter@speakersacademy.nl of 010 - 433 33 22.


Winnaars van:
- de ASN afval battle
- de Stadslandbouw Award
- verkozen tot Radicale Vernieuwer door een jury met o.a. Daan Roosegaarde
- GITR Cleantech finale
- Rotterdam Marketing Award - Rotterdam Partners.