Odoo • Image and Text
Odoo • Image and Text
Odoo • Image and Text

He, geen vlees?


Zelfs de meest verstokte vleeseter mist het vlees niet. Onze bitterballen en kroketten van oesterzwam zijn een categorie apart. Eindelijk een bitterbal waar je zowel de vleeseter als de vegetariër blij maakt.

De oesterzwam kroketten en bitterballen zijn het resultaat van de samenwerking tussen Banketbakker van der Heijden en rotterzwam. Op ambachtelijke wijze verwerkt Anton onze [op Rotterdams koffiedik gekweekte] oesterzwammen in de allerlekkerste vegetarische snacks. Deze producten zijn niet alleen erg lekker, ze zijn ook beter voor het milieu. Wist je dat voor de productie van een rundvlees bitterbal al snel 50 tot 90 liter méér water nodig is? Per bitterbal! Als dat geen goed excuus is om er nog eentje te nemen. 

Vanaf november 2019 lopen er verschillende pilots om onze heerlijke bitterballen en kroketten in consumenten verpakking aan te bieden. Ze zijn per doosje te bestellen bij :

  • Ruim 40 wijkpunten van Rechtstreex in Gouda, Rotterdam, Den Haag en Dordrecht;

  • Elke vrijdag tussen 14:30 en 16:00 tijdens het afhaalmoment op de kwekerij bij rotterzwam.

Odoo • Image and Text

Ook zijn de snacks direct te proeven bij: 

Frietboutique - Rotterdam (bitterballen)

Vroesenpaviljoen - Rotterdam (bitterballen)

Erasmuspaviljoen - Rotterdam (bitterballen)

Savoy Hotel Hoogstraat - Rotterdam (bitterballen)

Holland Casino - Rotterdam (bitterballen + kroketten)


Bekijk de kaart met alle plekken 

Water verbruik uitgangspunten

Er is altijd wel iets op te merken op de cijfers die je gebruikt om je verhaal te onderbouwen. Waterverbruik berekenen en gebruiken voor een footprint uitspraak zijn daarom per definitie dubieus en dienen met een korrel zout genomen te worden. Zo ook die van ons.


Desalwelteplus hechten wij aan oprechte en juiste informatie. Daarom bijgaand een overzicht van de door ons gebruikte uitgangspunten in onze waterbesparings uitspraak. 

Odoo tekst en afbeelding blok