voorjaarspakket voor de thuiswerkert

Nederlandse ondernemers hebben het moeilijk. Vooral in de sector voeding hebben bedrijven die aan horeca leveren het lastig. Zo ook rotterzwam.  Een groot deel van onze inkomsten komt uit het verkopen van paddenstoelen en bitterballen en kroketten aan de horeca en groothandel. Met het stuiten van de horeca ligt dit hele kanaal bijna volledig op zijn gat. Een kleine rondvraag in ons netwerk leverde soortgelijke situaties op bij ondernemers met wie wij nauw samenwerken.


Koffiebranders verkopen minder bonen en onze banketbakkert ziet de klandizie in zijn winkel teruglopen. Maar als er iets mooi is aan ondernemers, dan is het dat ze vindingrijk zijn. Door heel Nederland zien wij 'Drive-Throughs" ontstaan, gaan restaurants bezorgen en komen onze pizzabakkerts met een DIY pizza. 


En dan is er nog dat hele Pasen. Normaliter wordt je al vanaf begin maart in alle grote winkelketens dood gegooid met Paasspullen. Nu zijn wij doorgaans toch niet erg met feestdagen bezig, maar omdat wij met zijn allen thuiszitten, gaat het bijna volledig aan ons voorbij. Om Pasen niet in het spreekwoordelijk water te laten vallen, hebben wij daarom samen met een paar toffe ondernemers een aantal verschillenden voorjaarspakketten samengesteld voor de thuiswerkert maar ook voor de familie die je al een tijdje niet gezien hebt.


Met de aanschaf van deze pakketten steun je ondernemers die het moeilijk hebben en geef je de ontvanger van het pakket een geluksmomentje.


VOORJAARSpakketten voor de thuiswerkert


Dus verras je opa, oma, oom, tante, beste vriend, hartsvriendin, petekind, collega's, medewerkers of wie dan ook met een super tof voorjaarspakket.


#Nederlandwerktthuis

#Nederlandkweektthuis