Oesterzwammen te koop

De oesterzwammen van rotterzwam zijn weer beschikbaar

Oesterzwammen te koop

Hoe lang hebben jullie dat niet gehoord? Wij kunnen het je vertellen. Het is namelijk 2 jaar en 2 maanden stil geweest op het gebied van de oesterzwammen productie. Na de brand in BlueCity, hebben wij twee jaar geen paddenstoelen kunnen produceren. Maar op 23 mei 2019 opende wethouder Bonte onze nieuwe kwekerij en inmiddels rollen de eerste oesterzwammen weer uit onze kwekerij.

Odoo • Image and Text

Sinds week 28 produceren wij weer met regelmaat oesterzwammen en hebben wij de levering naar het eerste deel van onze vaste klanten hervat. Zo staat er bij Aloha een heerlijk zwammen gerecht op de kaart, gaat Jack Bean met onze zwammen aan de slag en maakt Anton nog steeds heerlijke oesterzwammenbitterballen.

Nu is het een stevige uitdaging om aan alle vraag te voldoen en vanaf het begin structureel, week in week uit, oesterzwammen te leveren. We moeten onze substraat bereiding immers opstarten en het duurt al snel een week of 6 tot de eerste zwammen tevoorschijn komen.

Daarom werken wij de komende tijd deels met ingekocht stro substraat van een collega kweker. Terwijl wij de productie van ons eigen substraat van Rotterdams koffiedik opbouwen, bouwen wij de inkoop van stro substraat af.

Wij hebben nog ruimte om enkele nieuwe klanten aan te nemen, dus heb jij een restaurant in 010 en wil je werken met onze heerlijke lokale oesterzwammen? Wij komen ze graag bezorgen met onze elektrische bus.