Meezwammers gezocht

Pensionado's opgelet.

Odoo afbeelding en tekstblok

Pensionado’s opgelet! Rotterzwam zoekt kandidaten voor de ‘Raad van meezwammers’. Een raad die drie keer per jaar samenkomt om rotterzwam te ondersteunen. Had je een managementfunctie? Ervaring als ondernemer of franchiser? Of internationaal zaken gedaan? Dan zoekt het meest bekende circulaire concept van Rotterdam jou.

Rotterzwam heeft grootse plannen: daarom gaan wij de komende jaren flink opschalen. Door het uitgeven van aandelen kunnen wij een nieuwe kwekerij realiseren. Een kwekerij met ruim vier keer de capaciteit van de oude kwekerij. Ook ontwikkelen wij een franchiseformule en is het plan compleet ingerichte kwekerijen te verkopen aan paddenstoelkwekers in binnen- en buitenland. Vanwege al deze activiteiten hebben wij behoefte om te klankborden. 

Levenservaring en netwerk
De functie is onbezoldigd, maar we vergoeden je reiskosten. Daarnaast zorgen wij voor de avondmaaltijd en de drankjes die dag. Wij zoeken meezwammers die mee kunnen praten over verschillende niveaus. Wij leggen jou onze vragen en dilemma’s voor en met jouw levenservaring en netwerk help jij ons onze uitdagingen te tackelen.

Waarom meezwammen?
Het geeft je een unieke kans om mee te kijken in de keuken van het meest bekende circulaire concept van Rotterdam. Daarnaast maak je je onsterfelijk door mee te denken over het versnellen van de circulaire economie - in Rotterdam, Nederland en zelfs Noord-Europa.

Wij zoeken 15 meezwammers. Aanmelden kan alleen zonder CV en met motivatie in maximaal 280 tekens [de lengte van een tweet] via info@rotterzwam.nl.