Hoe kan je ons het beste helpen

Tips en denkrichtingen

Odoo afbeelding en tekstblok

Wij krijgen veel berichten van medeleven vanuit ons netwerk. Het is fijn om te merken dat onze 'sociale verzekering', de investering die wij hebben gedaan in de maatschappij en de wereld, zich nu aan het uitbetalen is. Al die berichten steunen ons in de wederopbouw.

Afgelopen week is de sloper begonnen met het leegtrekken van onze kwekerij. Ontluisterend om te zien hoe de ruimtes worden leeg gehaald en alles in de afvalcontainer belandt. Wij zijn ruim 80% van onze spullen kwijt. De schade schatten wij nu €80.000,- Zonder hulp gaan wij failliet.

Veel mensen bieden ons Er zijn drie manieren waarop je ons het beste kan helpen. Voor de visueel ingestelde mensen: bekijk deze video

1) Onze meest dringende behoefte is financieel. Ons inkomen is gestopt en onze kosten zijn gebleven. Bovendien hebben wij nu kosten als gevolg van het opruimen na de brand. Doneer wat je kan missen via onze website. Je kan al steunen vanaf €10,- 

2) Organiseer een benefiet activiteit en doneer [een deel van] de opbrengst. Zoals restaurant a la Plancha. Zij hebben een benefiet gerecht op de kaart staan. Dat blijft op het menu totdat ze ons een door hun gekozen bedrag kunnen schenken.

3) Binnenkort publiceren wij een lijst met materiaal dat wij nodig hebben. Kantoor benodigdheden, sta bureaus, grote koelkast etc. Houdt onze Facebook en website in de gaten.

Wij weten zeker dat wij hier sterker uitkomen, maar jou hulp bepaalt of we met een voorsprong weer opnieuw beginnen.

Onwijs bedankt voor je steun.