E-learning paddenstoelen kweken

Odoo afbeelding en tekstblok

Kijk ze hiernaast eens hangen. In een oude Lundia-kast. De zes zakken waar wij in mei 2013 RotterZwam mee begonnen. De inhoud: een mengsel van stro en koffiedik. En kijk die witte emmer op de foto. Daar deden we een laagje water in om de luchtvochtigheid omhoog te brengen.

Ons doel was: paddenstoelen kweken op koffiedik. Alleen de kennis hoe je dat moest doen was er nog niet. Onze collega Bruno van GandaZwam leerde ons de beginselen, maar daarna was het weer terug naar de tekentafel.

De afgelopen jaren hebben wij veel geleerd. Vooral door fouten te maken en te experimenteren. Vanaf het begin hebben wij onze kennis gedeeld. In workshops en opleidingsprogramma’s voor ondernemers.

Paddenstoelen kweken is niet makkelijk. Het vraagt kennis en kunde om dat te kunnen.

  • Wil jij paddenstoelen kweken voor je lokale gemeenschap?

  • De opbrengst van je moestuin aanvullen met een paar kilo paddenstoelen per week?

  • Workshops gaan geven over het kweken van paddenstoelen?

Dan hebben wij iets voor je.

Een E-learning over paddenstoelen kweken op stedelijke reststromen. Met deze E-learning haal je alle kennis in huis om oesterzwammen te kweken.

Wij beginnen met uitleg over de levenscyclus van de paddenstoelen. Dan behandelen wij drie verschillende soorten substraat en doorlopen alle stappen die nodig zijn om te komen van de ingrediënten tot substraat. Van het oogsten tot het opslaan en verpakken van de oesterzwammen.

Na het bekijken van deze video's ben je instaat zelfstandig substraat te maken en leg je daarmee ook de eerste basis van je eigen kwekerij.

Ben je al bekend met 1 onderdeel, dan sla je heel makkelijk een video over. Je krijgt inloggegevens voor je eigen leeromgeving. De 19 video’s zijn onbeperkt terug te kijken en je hebt er altijd toegang toe.

Om te komen tot maximaal bereik, is de E-learning, net als de naam, in het Engels.
Voor € 349,00 [excl. 21% btw] kan je direct aan de slag.
De maand september krijg je 25% korting op de aanschaf.

Gebruik daarvoor deze code 7CX1ULAL De korting is geldig tot 30 september 2017.

Een E-learning paddenstoelen kweken?

Interessant!