Brand in BlueCity

Een zwarte dag voor RotterZwam

UPDATE: Er hebben zich meerder personen gemeld om ons te helpen bij de wederopbouw. Komende week gaan wij met hen in gesprek om te kijken hoe zij een bijdrage kunnen leveren. Dank voor het aanmelden, voor nu genoeg hulp voor de coordinatie! Een bredere hulpvraag volgt spoedig.

*************************************************************************************************

Wellicht heb je vernomen dat er op dinsdagochtend 23 mei 2017 een brand geweest in BlueCity bij een andere ondernemer. Hierdoor is de volledige bedrijfsruimte van RotterZwam bedekt door een dikke laag giftig roet.

Dit betekent dat al onze bedrijfsactiviteiten stil zijn komen te liggen en wij ons nu in eerste instantie op het beperken van de schade richten en daarna op de wederopbouw.

De komende tijd kunnen wij geen afspraken inplannen of mails beantwoorden die niet direct verband houden met de wederopbouw na de brand en de keuzes die daaruit volgen.

Het is op dit moment niet mogelijk om aan te geven of, hoe en wanneer wij onze activiteiten eventueel kunnen herstarten. 

We komen binnenkort met een concrete hulpvraag. Als je een bijdrage wilt leveren, houdt onze Facebook en website in de gaten.