Boeiende stageplaatsen bij RotterZwam

grafisch vormgever en marketing communicatie

Odoo afbeelding en tekstblok

Voor de periode september 2017 tot en met februari 2018 is RotterZwam op zoek naar een stagiair grafisch vormgever EN marketing communicatie voor 32 uur in de week.

Werken bij RotterZwam is boeiend, dynamisch en leerzaam. Vele stagiairs zijn je voorgegaan. Zoals Thierry. Bekijk dit interview waarin hij zijn ervaring deelt.

Een stage bij RotterZwam is niet alledaags. De bijzondere locatie draag daar o.a. aan bij. Maar ook niet onbelangrijk is de unieke kans om 1 op 1 met een ondernemer te werken.

Mark en Siemen hebben ruime ervaring in het bedrijfsleven als leidinggevende. De afgelopen vijf jaar zijn zij betrokken bij het opzetten van ruim drie bedrijven. RotterZwam, BlueCity en Coffee Based. Hun passie, visie en drive maakt werken met hun een leerzame ervaring.

Wij zijn 23 mei getroffen door een brand en de impact daarvan is nog steeds voelbaar. Maar wij gaan door en wij werken hard aan RotterZwam 2.0. We gaan elders in de stad opschalen. In BlueCity hebben wij tijdelijk onze intrek genomen in de voormalige Tropisauna. Vandaaruit plannen wij onze nieuwe kwijkerij.

Heb jij passie voor de circulaire economie? Wil je tijdens je stage een actieve bijdrage leveren aan de externe communicatie van Rotterdams meest circulaire bedrijf? Zoek je om wat voor reden dan ook nog een stageplek? Wellicht is RotterZwam de plek voor jou. Lees dan even de details in de omschrijving hieronder.

UPDATE: deze stageplaats is inmiddels ingevuld.


Stage Grafisch VormgeverStage Marketing Communicatie