Odoo • Image and Text
Odoo • Image and Text
Odoo • Image and Text

ROTTERDAMSER WORDT HET NIET


De oesterzwam kroketten en bitterballen zijn het resultaat van de samenwerking tussen Banketbakker van der Heijden en rotterzwam. Op ambachtelijke wijze verwerkt Anton onze [op rotterdams koffiedik gekweekte] oesterzwammen in de allerlekkerste vegetarische snacks. Deze producten zijn niet alleen erg lekker, ze zijn ook beter voor het milieu. Wist je dat voor de productie van een rundvlees bitterbal al snel 50 tot 90 liter méér water nodig is? Per bitterbal! Als dat geen goed excuus is om er nog eentje te nemen. 

De bitterballen zijn per doos van 54 te bestellen bij Sligro (artikelnummer 31039) en Zegro maar ook bij meer dan 40 wijkpunten van rechtstreeks in Gouda, Rotterdam, Den Haag en Dordrecht en op afspraak op de kwekerij bij rotterzwam.

Zie hier voor meer productieinformatie 


Odoo • Image and Text

Ook zijn de snacks direct te proeven bij: 

Frietboutique - Rotterdam (bitterballen)

Vroesenpaviljoen - Rotterdam (bitterballen)

Erasmus Paviljoen - Rotterdam (bitterballen + kroketten)

Holland Casino - Rotterdam (bitterballen + kroketten)

Fenix Food Factory - Rotterdam (bitterballen)

Water verbruik uitgangspunten

Er is altijd wel iets op te merken op de cijfers die je gebruikt om je verhaal te onderbouwen. Waterverbruik berekenen en gebruiken voor een footprint uitspraak zijn daarom per definitie dubieus en dienen met een korrel zout genomen te worden. Zo ook die van ons.


Desalwelteplus hechten wij aan oprechte en juiste informatie. Daarom bijgaand een overzicht van de door ons gebruikte uitgangspunten in onze waterbesparings uitspraak. 

Odoo tekst en afbeelding blok