KORTING VOOR JOU, KLANT VAN ASN

Wist je dat het héél erg zonde is dat jouw koffiedik bij het restafval verdwijnt? Koffiedik is namelijk een hoogwaardig organisch materiaal 

waar je bijvoorbeeld oesterzwammen op zou kunnen kweken. Rotterzwam biedt jou de middelen om zelf in actie te komen, 

met onze  growkit of een  workshop in onze kwekerij in Rotterdam, kweek jij voortaan paddenstoelen op je eigen afvalstroom.


Odoo • A picture with a caption

25% KORTING OP DE ROTTERZWAM GROWKIT mET CODE 'ASNZWAM'


Wist je dat de meeste koffie thuis wordt gedronken? Maar liefst 70%. Dat is een boel koffiedrab in de Nederlandse huizen. En wist je dat op dat koffieprut de oesterzwam uitstekend groeit?

Daarom hebben wij de rotterzwam-growkit ontwikkeld, zodat jij je eigen koffiedik om kan zetten naar oesterzwammen. Gewoon op je eigen aanrecht. Onze missie is dan ook: alle Nederlanders als #aanrecht-agrariërs.

Een enorme koffieleut hoef je niet te zijn, want je werkt met kleine hoeveelheden koffie. Koffiedik opsparen is daarom niet nodig. Je kunt aan de slag met koffie uit de percolator, snelfiltermaling, senseopads en espressomachine.

Het mooie: je kan de growkit meerdere keren opnieuw opstarten zonder dat je nieuw broed nodig hebt. Zo kan je doorlopend je eigen koffiedik omzetten in paddenstoelen.

De growkit kost nu €11,36 i.p.v. €15,15.   

GEBRUIK BIJ HET AFREKENEN KORTINGSCODE 'ASNZWAM'

KRIJG OOK NOG 10% KORTING OP EEN WORKSHOP IN ONZE KWEKERIJ